cursus google analytics

Wij schreven het al eerder. Het is belangrijk om goed naar je cijfers te kijken. Daarom is Google analytics echt een must voor elke online ondernemer.

In deze uitgebreide cursus leer je welke inzichten je kunt verkrijgen met Google Analytics om nog meer uit jouw website te halen. Wil jij weten hoe Google Analytics jou hierbij kan helpen?

Lees de reviews van andere deelnemers over de cursus Google Analytics

  • Goede basistraining als je nog geen kennis hebt van Google Analytics
  • Ik vond het een informatieve cursus die je goed inzicht heeft in waar je alles kan vinden binnen Google Analytics. Wat ik miste was dat niet altijd werd onderbouwd waarom bepaalde stappen werden genomen en wat je er precies mee kan. Bij de bonus werd uitleg gegeven over Google Seach Console, ik heb me rot gezocht om op de juiste dashboard pagina te komen om er vervolgens later in de video pas achter te komen dat in het filmpje een verouderde versie werd gebruikt. (Iets minder relevant, maar wel als feedback: de praatstem was nogal zacht maar de muziek in het begin en eind van de video was heel hard, bij de intro overheerste de muziek de praatstem).
  • Door deze cursus google analytics te volgen kan ik gerichter zoeken. Eerst klikte ik maar een beetje rond nu weet ik waar ik moet kijken en kan ik voor mijn werk de informatie eruit halen waar behoefte aan is.
  • Ik had al een paar cursussen geprobeerd om iets op te steken over Google Analytics. Na het bekijken van deze cursus is eindelijk de basis gelegd.
  • Interessante lessen, fijn dat er een demo-account bestaat om mee te kunnen volgen in de praktijk. Zo blijft het niet bij de theorie en kan je beter onthouden. Heldere uitleg!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment