Cursus social media

Leer alles over social media in 1 uur per week.

We kunnen niet meer zonder social media. Niet in onze privé leven maar ook niet in onze zakelijke bestaan want social media is een van de manieren waarop we onze doelgroep kunnen bereiken. We kunnen ze daar niet alleen bereiken, we kunnen ook zien wat onze doelgroep doet en waar de wensen liggen.

Nu weet ik dat jij het al druk genoeg hebt met je eigen business en dat social media je eigenlijk te veel tijd kost. Je moet je er nog in verdiepen maar wanneer? En waar moet je dan beginnen? Ik heb de oplossing!!!

Volg onze cursus social media. Hoe werkt het?

  • Je krijgt van ons een intakeformulier. Aan de hand van deze vragen kunnen we zien waar je staat, wat je branche is en wat je tot nu toe al gedaan hebt. Op basis hiervan delen we je in. Onze visie is zo min mogelijk en het liefst geen oplapping in branches, dus ieder lid van het groepje werkt in een andere branche. Hierdoor kan je in vrijheid creëren.
  • Je werkt in kleine groepjes (max. 6 personen) via een skype groep.
  • In deze groep helpen we elkaar.
  • Ik geef je tips hoe je social media kan gebruiken. Welke tools gebruik je? En wat zet je erop?
  • We gebruiken voornamelijk Facebook en Instagram
  • 1 x per week hebben we een gezamenlijke uurtje. Samen met jouw groep gaan we dan aan de slag met onze social media kanalen. Het is het handigst als je dan gelijk je social media inplant zodat je deze taak voor deze week kan afhandelen.
  • Mocht je naast dat uurtje ergens tegen aanlopen dan mag jij mij altijd aanspreken op skype.
  • Naast het gebruik van social media doen we, voor de bloggers in de groep, elke 2 weken een blogchallenge. Want hoe meer tekst er op je site staat hoe beter je gevonden wordt. Samen kijken we naar welke zoekwoorden jij moet gebruiken en hoe je hoger in google kan komen.

Kortom samen gaan we kijken hoe jij beter gevonden kan worden en hoe jij je doelgroep kan bereiken.

Wat kost het?

De kosten bedragen € 79,- excl. btw voor de 1e drie maanden. Korter heeft geen zin omdat je dan niet goed kan zien wat je vorderingen zijn. Na deze drie maanden kan je kiezen om je deelname te verlengen. De kosten bedragen dan € 30,- per maand. Opzeggen kan daarna per maand.

Meld je aan via info@bloggerworden.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment