Dit jaar ben ik alweer 10 jaar blogger. Ik ben in 2010 begonnen met een interieurblog. Deze blog ontvangt meer dan 20.000 bezoekers per maand en heeft een groot bereik op diverse social media kanalen. Tegenwoordig run ik meerdere websites. De grootste zijn:

InterieurInspiratie

BabyInspiratie

Naast het onderhouden van de blogs vind ik het erg leuk om trainingen te geven. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over bloggen en online zichtbaar worden. Dit heb ik geleerd door het volgen van trainingen, coachingstrajecten maar natuurlijk ook heel veel in de praktijk. Ik deel deze ervaring graag met andere om ook hen zo beter zichtbaar te laten worden. Dat doe ik door het geven van een blogtraining en 1-op-1 sessies.

Recensie de 1-op-1 training:

Er zat weinig tot geen groei in het aantal volgers op onze bedrijfspagina op Facebook en toen leerden wij Daniëlle kennen. Zij heeft ons op een prettige manier op weg geholpen om beter zichtbaar te worden op Facebook. Vanwege de afstand verliep het contact via mail en Skype, maar dat werkte prima.

Consequent posten is een van de geheimen die Daniëlle met ons heeft gedeeld. Zij is zeer creatief in het bedenken van onderwerpen voor content. Dankzij Daniëlle werken wij tegenwoordig met een Facebook planning. Zo weten wij precies wat wanneer gepost wordt en kunnen wij eventuele gaten tijdig invullen.

Voorlichtingsburo Wonen

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment