Door het schrijven van goede blogs bereik ik elke maand 10-duizenden bezoekers op mijn website.

Daniëlle Roof

Hoger in google komen met bloggen

Elke ondernemer wil bovenaan in Google komen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat jouw doelgroep jou vindt? 

Laten we eerst even uitleggen waar Google van houdt. Google houdt van vernieuwing. Sites waar geen vernieuwing op plaats vindt worden door Google steeds meer naar onder geplaatst. De sites die regelmatig, liefst wekelijks, nieuwe content toevoegen worden door Google hoger geplaatst. En als je in je content ook nog eens de juiste zoektermen gebruikt heb je nog meer kans.

seo technisch schrijven

Ik snap dat bloggen niet jouw 1e prioriteit heeft. Jij hebt andere kwaliteiten. Jij ben coach, trainer, webshophouder, accountant, enz. Je website en social media is onderdeel van je bedrijf. Als zelfstandige moet je voor jezelf reclame maken. Dat doe je door goed je werk uit te voeren maar ook door je te laten zien. En dat kan door goede teksten te schrijven. 

0
Goede redenen
 • Beter gevonden worden door Google
 • Laten zien van je expertise
 • Uiting van je creativiteit
 • Ideaal om te gebruiken voor je socials
 • Informatie verstrekking voor nieuwe klanten

Leuk die 5 redenen

Maar ik zou niet weten hoe ik dat doe.

Zoekwoordenonderzoek

De meeste ondernemers schrijven waar ze op dat moment zin in hebben. Ze schrijven over onderwerpen die spelen in de markt. Maar voordat ze starten met schrijven kijken ze niet naar de juiste zoekwoorden. Juist door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden kan je beter gevonden op Google. 

Een goed zoekwoordenonderzoek is van belang voor jouw vindbaarheid. Op welke woorden zoekt jouw doelgroep? Juist op die woorden wil je gevonden worden. Ratellen heeft dus geen zin, je moet voordat je gaat schrijven onderzoek doen naar de juiste woorden.

Wij laten je zien hoe je dit kan doen: 

Persoonlijke aanpak

Stap 1: 

We beginnen met het invullen van een vragenlijst. Aan de hand van deze lijst kunnen we zien waar je nu staat. Wat weet je al? Welke programma’s ken of gebruik je al? 

Stap 2: 

Na ontvangst van jouw vragenlijst plannen we een skype gesprek in. Daarin behandelen we o.a. de volgende vragen:
– Waar sta je nu? 
– Wat weet je over SEO? 
– Hoe schrijf je je blogs? 
– Zijn er woorden waar je op gevonden wilt worden? 

Stap 3: 

Aan de hand van je formulier en het skype gesprek maken we een rapport voor je. Een duidelijk stappenplan hoe jij je blogs kan gaan schrijven. Dit rapport is helemaal op jou, jouw kennis en jouw bedrijf afgestemd. 

Stap 4: 

Ga aan de slag met je stappenplan.

Mocht je ergens tegenaan lopen dan zijn wij via skype bereikbaar voor vragen. Als je het even niet weet of wilt sparren mag je ons altijd aanspreken. 

Bonus:

 • Rapport met zoekwoorden
 • Blogonderwerpen
 • Opzet contenplan
 • Social media bonus

In het rapport geven we je zoekwoorden die je kan gebruiken om beter gevonden te worden. Ook zetten wij, van uit ons gezien, 5 mogelijk blogonderwerpen voor je in het rapport. Puur ter inspiratie en ideaal voor de momenten waarop je het even niet weet. 

Ook laten we je aan de hand van een voorbeeld zien hoe jij je eigen contentplan kan maken. 

Als laatste verrassing kijken we naar je sociale media kanalen. We zullen voor jouw kanalen 5 persoonlijke tips in het rapport zetten zodat je nog meer zichtbaar kan worden. 

Google vriendelijk schrijven

Op maat gemaakt voor jou
187,- Eenmalig
 • Persoonlijke rapport
 • 1-op-1 begeleiding
 • Afgestemd op jou
 • Extra bonussen

Zij gingen je voor:

Meld je nu aan!